in

Jeffree Star x Manny MUA collab

(Last Updated On: April 28, 2017)

Youtubers Jeffree Star en Manny MUA hebben enkele weken geleden een collab gestart en nu kan je bij Jeffree Star Cosmetics ook de Manny MUA collectie shoppen, gelukkig hebben ze het nu ook op Beautybay (anders ben je nog eens een hoop extra kwijt aan invoerkosten etc,…) gelanceerd!

Jefree Star x Manny MUA

Jeffree Star staat vooral bekend om zijn highlighters en liquid lipsticks (zie het artikel over Jeffree Star Cosmetics ) en dat is ook exact wat ze in deze collab uitgebracht hebben. Ik vind de highlighter eerlijk gezegd echt prachtig, het is zeker een kleur die ik zou kopen! Ik blijf helaas nog steeds geen fan van vloeibare lipsticks (oops…moet ik nu mijn beautyblogger-badge inleveren?)

Skin Frost: Eclipse

De Skin Frosts van Jeffree zijn superbekend en schijnen ook enorm goed te zijn (voorlopig durf ik er het geld niet aan te geven, ik heb al genoeg highlighters) en toen ik deze kleur highlighter zag, werd ik toch echt een klein beetje verliefd. Ik hou erg van peachy highlighters, en dit lijkt er eentje te zijn. Ik vrees wel dat hij vooral geschikt zal zijn voor lichtere huidjes (ik denk dat het bij mij zelfs een blusheffect zou hebben, als zeer licht porseleinkleurige huid).

jeffree-star-cosmetics-manny-mua-skin-frost-eclipse-2

jeffree-star-cosmetics-manny-mua-skin-frost-eclipse

 

Jefree Star velour liquid lipsticks

Natuurlijk konden ook de beroemde velour liquid lipsticks niet vergeten worden in deze samenwerking: ze kregen de grappige namen ‘Shook’ en ‘Daddy’, en zijn echt twee typische Manny-kleuren!

jeffree-star-cosmetics-manny-mua-velour-liquid-lipstick-im-shook

Shook

jeffree-star-cosmetics-manny-mua-velour-liquid-lipstick-daddy

Daddy