in

Jeffree Star Cosmetics online bestellen

(Last Updated On: July 12, 2019)

Jeffree Star Cosmetics kan je nu ook heel makkelijk online bestellen en laten versturen naar Belgie en Nederland zonder dat je in de USA moet bestellen en hoge invoerkosten moet betalen.

Jeffree star cosmetics online bestellen

Ik mag Jeffree Star dan misschien niet zo (hij heeft erg nare, racistische opmerkingen gemaakt in het verleden), maar het schijnt wel dat zijn producten fantastisch zijn. Daarnaast zijn ze ook veganistisch en dierproefvrij! De bekendste makeup die hij gemaakt heeft, zijn denk ik toch echt wel de Velour Liquid Lipsticks (echt, ik heb al enkele matte liquid lipsticks geprobeerd maar ik hou er een ‘kattenkontjesmond’ aan over… maar deze schijnen écht fantastisch te zijn. Samen met zijn oogschaduwpalettes (nu zijn het er al twee: het Androgyny palette is de nieuwste, en je had ook al het Beauty Killer palette dat een énorme hit was, ook op Youtube).

Wat ik heel graag zou willen proberen, zijn de Skin Frosts: énorme knalroze verpakte highlighters die je een highlight geven op je wangen die je vanuit outer freaking space zou kunnen zien. Ook niet helemaal mijn ding, ik ben meer van de glow-from-within-highlighters, maar stiekem wil ik ze wel graag proberen.

Jeffree Star velour liquid lipstick

Jeffree Star Cosmetics lipstick

Jeffree Star Cosmetics skin frost

Door dit product heb ik Jeffree Star Cosmetics leren kennen en het is ook hét product dat ik graag eens uit zou wou willen proberen. Ik hou zelf niet zo heel erg van liquid lipsticks, maar ooooh wat ben ik gek op highlighters.

Jeffree Star Beauty killer palette

 

Jeffree Star cosmetics androgyny palette

jeffree-star-cosmetics-androgyny-palette