in

Je ultieme hobbykamer?

(Last Updated On: November 9, 2016)

Het begint een standaard mopje te worden tussen mij en mijn vriend: als ik aan kom draven met een interieurdingetje waarbij hij het niet zo ziet zitten om er 24/7 op te kijken, is het voor mijn ‘glamouristakamer’, ooit. Zo vind ik een glittermuur fantastisch klinken (ja hallo, kan dat ook holografisch?), of een gouden muur… hou ik énorm van koperen accentjes en zo kan ik nog wel een paar dingetjes bedenken. Wat voor mij heel erg belangrijk zou zijn (gesteld dat ik een echte glamouristakamer zou maken), is goede belichting en zeker om foto’s te maken en alle makeuplooks goed te kunnen zien. Dus: wat zouden voor mij de voorwaarden eigenlijk zijn voor een Glamourista HQ kamer (euh, het is nog maar een werktitel ;)) ?

Een mooie vanity

Tja, die is duidelijk lijkt me? Geen makeupkamer zonder mooie vanity! Gelukkig heb ik al een hele mooie van Ikea (de Malm tafel met glazen plaat) die ik heel erg graag gebruik. acd9eb9c4756d17937fe836e456abf79 8b58521af7aa7876da6611dc206a4265 47ff5eaf7766f60da42e1457f2f1ae7d

Goed licht

Superbelangrijk voor mij is goed licht! Daar staan of vallen je foto’s tenslotte toch bij… Zo ben ik zelf heel erg fan van VELUX omdat die voor een prachtige lichtinval zorgen, zeker als je er VELUX gordijnen voor hangt zodat je lichtinval mooi verdeeld is over de kamer.

Opbergruimte

Ook superbelangrijk voor een mooi opgeruimde en goed georganiseerde hobbykamer is veel opbergruimte! Ik kom voorlopig heel goed toe met de opbergruimte die in mijn Malm vanity zit (die heeft een grote schuif waar ik voorlopig mijn nagellak en makeup in heb zitten). Wat je allemaal nodig hebt, hangt natuurlijk ook heel erg van je hobby af. Ik ben zelf redelijk minimalistisch, dus heb ik geen hopen met ruimte nodig. Wat zou er voor jullie nog belangrijk zijn in een leuke hobbykamer of beautykamer? Vertel maar in de comments!

Written by admin