in

iPads voor de fashionista’s: dit zijn ze

(Last Updated On: January 27, 2022)

fashionista refurbished ipad

Stockphoto

Apple staat erom bekend dat ze esthetisch prachtige producten maken. iPads zien er altijd strak en gelikt uit. Daarnaast brengt Apple zijn producten in verschillende kleuren uit. De kleuren goud en rosé goud springen er ieder jaar weer uit. Het is alleen spijtig dat nieuwe iPads behoorlijk geprijsd zijn. Gelukkig is er een remedie: refurbished. Wat de voordelen daarvan zijn worden in dit artikel uitgelegd. Zelf heb ik al 2 refurbished Macbooks gehad, dus ik geef je graag wat meer uitleg! 

Refurbished betekent gereviseerd

Refurbished iPads zijn iPads die een tweede leven hebben gehad en vervolgens een nieuw leven krijgen. Nu hoor ik je denken: dat is toch gewoon tweedehands? Het antwoord: neen! Gelukkig niet. Bij tweedehands zie je hoe het toestel er aan de buitenkant eruitziet, maar onder de motorkap kan je niet kijken. Je weet dus niet wat de mankementen zijn. Refurbished producten zijn gecontroleerd en opgeknapt waar nodig. Je koopt dus altijd een technisch kwalitatief goed toestel. Daarnaast krijg je ook garantie. Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Let er wel op dat je een refurbished iPad koopt bij een partij die een keurmerk heeft. Zo ben je helemaal zeker van een goede aankoop. Een refurbished iPad is veel voordeliger.

De iPad met de pencil

Nu hoor ik je denken: welke iPad is dan geschikt voor mij? Speciaal voor de fashionista’s hebben wij twee refurbished iPads uitgelicht. De iPad 2018 refurbished is de eerste basis iPad van Apple waarbij de koppeling met Apple Pencil mogelijk is. Dit is dus ideaal voor iedereen die graag schetsen wil maken. Denk aan een schets voor een nieuwe outfit, of jurk! Editen gaat prima met de Apple Pencil. Wellicht nog belangrijker is het feit dat de iPad 2018 refurbished zeer voordelig geprijsd is. Met een kleine portemonnee kan je al gauw de crea Bea uithangen!

iPad Air 2, de eerste iPad met Touch ID

De iPad Air 2 is een hele goede keuze, omdat hij extreem voordelig is. Het is de eerste iPad Air met Touch ID. Dankzij Touch ID hoef je geen code meer in te vullen om je iPad te ontgrendelen; een vinger of duim is genoeg. De refurbished iPad Air 2 is uitermate geschikt voor het bekijken van catalogussen. De kleuren spatten van het Retina-scherm en kijken naar foto’s en video’s is daarom een waar genot. De refurbished iPad Air 2 is onder de motorkap wel minder krachtig dan de iPad 2018 refurbished. Maar dat rechtvaardigt ook de prijs.

Het advies

Beide toestellen zijn kwalitatief goed. Waar het op aan komt is het de vraag welke type gebruiker je bent. Ben je op zoek naar de voordeligste iPad waar je mooie foto’s op kan bekijken? Dan is de refurbished iPad Air 2 een hele goede keuze. Wil je meer uit je iPad halen? Hou je van creatief bezig zijn en zie jij jezelf al helemaal schetsend achter je iPad? Dan is de iPad 2018 refurbished de beste keus voor jou!

Written by admin