in

Herfsttrend: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves: hoe combineren?

(Last Updated On: April 9, 2020)

Herfsttrend: grote sjaals, blanket scarves en plaid scarves. Heb je het al gezien in de winkels? Die liggen nu vol met heerlijk grote, wollige sjaals en enkele trends in die sjaals zijn dan weer de blanket scarves (letterlijk: sjaals die zo groot zijn als dekentjes, plaids zeg maar) en de plaid scarves met ruitjes. Ik ben zelf echt een énorme fan van deze herfsttrend. Hoe combineer je zo’n sjaal dan eigenlijk? Ik vond enkele hele fijne filmpjes op Youtube waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe je zo’n sjaal kan knopen en combineren.

Bekijk ook de mooiste herfstkapsels en prachtige herfstmake-up met donkere lippen.

Nog meer modetrends herfst 2020

De leukste grote sjaals

 M3251GA02-K12@6.1  F5351G014-G11@5  grote-sjaals3
 Bordeaux sjaal  Geruite plaid  Grijze geruite sjaal
 image1xl  image1xl (1)  image1xl (2)
 Groene plaid sjaal  Colorblock sjaal  Sjaal met roze accenten
 image1xl (3)  image1xl (4)  image1xl (5)
 Plaid met nepbont  Beige sjaal  Grijze poncho
 image1xl (6)  image1xl (7)  image1xl (8)
 Geruite sjaal  Beige/grijze sjaal  Grijze oversized sjaal

Hoe combineer je een blanket scarf?

Ikzelf was hier echt geen grote held in het dragen van mijn grote sjaals… op zijn zachtst gezegd! Ik vond het altijd zo moeilijk om ze te combineren met mijn petite frame… het zag er nogal snel uit alsof mijn sjaal wegliep met mezelf. Maar toch… deze sjaals zijn zo heerlijk snuggly en warm dat ik toch vond dat ik het moest proberen.

En voilà, toen botste ik op het onderstaande filmpje en besloot eens te gaan kijken hoe ik die grote sjaals en blanket scarves dan echt kon gaan dragen. Bleek dat er echt een hele hoop manieren zijn om zulke sjaals te dragen! Daar had ik dus geen enkel idee van, oeps!

Oversized sjaal: hoe combineren?

Nu je weet hoe je een oversized sjaal kan knopen, hoe combineer je zo’n blanket scarve dan met de rest van je outfit? Je kan een oversized sjaal dragen over een stoer leren jasje, over een tof jeansjasje of over een heerlijke cosy trui! Of combineer het over een blazer of een wollen jas, je hebt eigenlijk zoveel mogelijkheden!

scarf sjaal-combineren   plaid-scarf-sjaals rode-grote-sjaal grote-sjaal-combineren   sjaals-herfst-outfit   outfit-grote-sjaal   plaid-sjaal-scarf   plaid-scarf   plaid-scarf-sjaal       herfst-trends-2015   herfsttrends-2015   grote-sjaal-2 grote-sjaals-2 grote-sjaals vierkante-sjaal zwarte-grote-sjaal grote-sjaal

Written by admin