in

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar 2021 (warme herfstkapsels)

(Last Updated On: January 30, 2021)

Het is officieel herfst, tijd voor herfstkapsels voor 2021! Mijn favoriete kledingseizoen (qua weer, not so much… ). In de herfst ga ik ook vaker voor een donkerdere haarkleur dan in de zomer (zo heb ik deze zomer highlights laten zetten en ging ik voor mijn eigen natuurlijk asblonde haarkleur) net als nu.

We dragen vaker knotjes  en paardenstaarten(hallo, handiger met al die grote sjaals die we dit najaar dragen) en we laten veel sneller lowlights in ons haar zetten. Hoog tijd voor wat kapselinspiratie en prachtige herfstige warme haarkleuren voor deze herfst!

Herfstkapsels

Hm, ik kijk ernaar uit! Sinds ik mijn haarkleur heb laten uitgroeien, verf ik eigenlijk alleen nog enkele lokjes aan mijn gezicht die bijna helemaal wit zijn. Verder probeer ik mijn haren niet te veel meer te laten afzien door alle haarverf, maar mijn natuurlijke haarkleur is de haarkleur die ik eigenlijk altijd al wou laten verven als herfstkapsel!

De haarkleuren in de herfst worden altijd wat donkerder en warmer en ik wou altijd een mooie bronde haarkleur geverfd krijgen. Mijn favoriete herfstkapsel is tegenwoordig toch echt wel een lange bob (curly bobkapsel) met enkele lowlights en highlights erin geverfd, zo mooi!

balayage-herfstkapsels

Als je denkt aan herfstkapsels, dan denk je natuurlijk aan prachtige ombre haarkleuren en balayage haarkleuren! Zoals dit waanzinnig mooie herfstkapsel van Sarah Hyland! ( Kathy Hutchins/ shutterstock)

herfst-bobkapsel

Nog een prachtig bobkapsel dat perfect is als herfstkapsel, vooral door de prachtige sombre haarkleur en highlights (dit is Sarah Hyland) ( Kathy Hutchins via shutterstock.com)

herfst-kapsel

Maria Menounos heeft een prachtig herfstkapsel! Mooie bruine haarkleur met highlights (via shutterstock.com)

Warme herfstkapsels en heerlijke warme haarkleuren

herfsthaar

Sarah Jessica Parker heeft een ongelofelijk mooi herfstkapsel! Een blonde balayage haarkleur met donkere uitgroei. ( Tinseltown via shutterstock.com)

Herfstkapsels: herfstige haarkleuren

herfstkapsels-2

Jessica Biel draagt hier een mooi opsteekkapsel  (Tinseltown via shutterstock.com)

herfstkapsels-3

Nog een mooi kapsel van Jessica Biel: een lobkapsel met balayage haarkleur  (S_Bukley via shutterstock)

herfstkapsels-2017

Jennifer Aniston heeft een prachtig kapsel om ook in de herfst te dragen dankzij de donkerblonde haarkleuren die erin zitten (Jaguar PS via shutterstock.com)

Herfstkapsels voor brunettes

herfstkapsels-bruin-haar

Lucy Hale heeft hier een herfstkapsel met prachtige herfstige haarkleuren: donkerbruin en een chocoladebruine balayage (Tinseltown via shutterstock.com)

herfstkapsels

Julia Roberts draagt een mooi laagjeskapsel met allerlei blonde haarkleuren: donkerblond, balayage haarkleuren en highlights! (Everett collection via shutterstock.com)

herfst-kapsels

Wat een mooie donkerblonde haarkleur! Bijna tegen het bruin aan (is dat dan een bronde haarkleur?) en met een balayage erin. Steekt erg mooi af tegen haar witte blouse! ( Anna Movchan via shutterstock.com)

herfstkapsels-5

Dit kapsel van Jessica Alba schreeuwt herfst! De prachtige diepe bruine haarkleur, mooie highlights en bobkapsel snit maken het helemaal af. (Featureflash Photo agency via shutterstock.com)

Blonde herfstkapsels voor 2021

herfstkapsels-7

Mooie bronde haarkleur en opvallende eyeliner (Ann Haritonenko via shutterstock.com)

herfstkapsels-2018

Donkerblonde herfsthaarkleur met balayage erin geverfd en donkere eyeliner om de ogen meer op te laten vallen (Ann Haritonenko via shutterstock.com)

Een prachtige bruine haarkleur met een balayage. (Balayages worden weer enorm hip, trouwens!)   Lichtere highlights in donkerbruin haar Dit is een favoriet herfstkapsel van mij: een ombre haarkleur en dan nog eens in een prachtige vlecht… ik moet dringend mijn haar laten groeien 😉 Een ombre haarkleur bij een blond kapsel kan dus ook: dan ga je van donkerder blond (toch altijd mooier in de herfst en winter) naar een lichter blond in de puntjes. Heel mooi als er een lichte krul in het herfstkapsel zit zoals hier!

Mag ik jullie voorstellen: het herfstkapsel met mijn droomhaarkleur! Een soort bronde haarkleur, dat wil ik zelf zo graag!   Trouwens, deze herfstkleuren zijn prima te combineren met herfstmake-up!

 

Lees ook: haartrends 2021

Lees ook: korte krullenkapsels 2021

Lees ook: kapsels 2021

Lees ook: korte kapsels

Lees ook: feestkapsels voor lang haar

Lees ook: feestkapsels voor kort haar