in

Heerlijk winters comfortfood – en nieuw bestek!

(Last Updated On: January 27, 2017)

 

In de winter ben ik eerlijk gezegd niet meer zo gek van slaatjes (terwijl ik in de zomer net weer op salades lijk te leven), en ga ik liever voor lekker comfortfood. Ik maak graag ovenschotels of lekkere stoofpotjes en quiches die ik dan vaak in de zetel, lekker knus onder een fleece dekentje, opeet. En da’s natuurlijk allemaal nog een stuk lekkerder met een nieuw bestek…

Mijn gloednieuwe bestek

 

Ik vind een mooi servies en bestek heel belangrijk: zo kocht ik onlangs nog nieuwe borden van Serax om mijn verzameling wat uit te breiden en enkele nieuwe ovenschalen en zat ik al een poos met een prachtig mat bestek van Villeroy en Boch in mijn hoofd. Helaas is dat niet bepaald een goedkoop bestek zoals mijn vorige van de Ikea of Hema, maar ik wou er graag toch eens in investeren (net zoals ik deze zomer mijn bric-à-brac-samengeraapte servies naar een tweedehandswinkel bracht en voor een mooi, uniform servies koos).

(mijn nieuwe bestek samen met een van mijn favoriete quicherecepten-to-be: broccoli en gerookte zalm… yum!)

Gelukkig ging ik kijken op de website van Actiepagina waar veel keuze is in kortingscodes die je bij erg veel grote webshops kan gebruiken. Ik besloot eens bij Bol.com te gaan kijken (die stond er ook tussen) en daar spotte ik mijn droombestek. Overbodig om te zeggen dat ik heel snel afgerekend had, en volgens mij had ik het de volgende dag ook alweer binnen. Heerlijk! Grappig eigenlijk wel, want sinds mijn nieuwe bestek kook ik nog liever!

(zo mooi mat… zucht)

 

Het fijne is, dat je naast bol.com ook bijvoorbeeld een Sarenza kortingscode kan vinden… het is dus zeker een soort van one-stop-shop!