in

Haul: nieuwe make-upjes!

(Last Updated On: June 4, 2015)

Out with the old… in with the new! Iedere paar maanden haal ik eens een grove borstel door mijn make-upcollectie en bestel ik wat nieuwe dingen: ik ben de laatste tijd heel erg into matte lipstick en matte oogschaduw én shapen… en dat zie je heel erg terug in mijn haul. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? IMG_4536 IMG_4537 Ik las al veel goeds over de ‘Matte me’ lipsticks van Sleek dus besloot ik enkele kleuren te bestellen. Op het eerste zicht lijken het best wel kleuren voor mij, alleen over die fuchsia ben ik niet zo zeker…  Verder nog Lip Lava (schijnen dupes te zijn van de Urban Decay Melted lipsticks) en de Lip Hugs (ik heb al een paarse, mijn favoriete lipstick). IMG_4538 IMG_4539 IMG_4540 IMG_4541 En hey… ik heb een sweet spot ontwikkeld voor matte oogschaduw. Dit palette wou ik dus doodgraag eens proberen! IMG_4542   Een palette met concealers, een bronzer, gezichtspoeder, blush en een highlighter… ik ben zo benieuwd om deze te proberen!