in

Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog

(Last Updated On: July 11, 2019)

Ik had al enkele maanden mijn zinnen gezet op enkele palettes bij Makeupmusthaves.nl, maar ik moest van mezelf eerst nog wat andere make-up opmaken. Omdat ik zo graag het Naked 3 palette wou, besloot ik eerst eens de dupe van make-up Revolution te proberen. Just to be sure! En ook wil ik graag een dupe in huis hebben (niet dat ik de echte Naked 3 al heb hoor) voor als ik op weekend oid ga, dat ik dan mijn duurdere palettes niet mee hoef te nemen. Oh trouwens… ik heb 3 dupes van de Urban Decay naked palettes besteld en dit wordt een winactie! Die komt binnenkort nog online, samen met wat swatches en reviews van al deze palettes en lipsticks 🙂

Ik kan niet wachten tot er nog eens een heerlijk zonnig weekend is, en ik gewoon de hele dag eens met al deze leuke spulletjes kan gaan spelen!

Make-up musthaves.nl haul