Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog

(Last Updated On: July 11, 2019)

Ik had al enkele maanden mijn zinnen gezet op enkele palettes bij Makeupmusthaves.nl, maar ik moest van mezelf¬†eerst nog wat andere make-up opmaken. Omdat ik zo graag het Naked 3 palette wou, besloot ik eerst eens de dupe van make-up Revolution te proberen. Just to be sure! En ook wil ik graag een dupe in huis hebben (niet dat ik de echte Naked 3 al heb hoor) voor als ik op weekend oid ga, dat ik dan mijn duurdere palettes niet mee hoef te nemen. Oh trouwens… ik heb 3 dupes van de Urban Decay naked palettes besteld en dit wordt een winactie! Die komt binnenkort nog online, samen met wat swatches en reviews van al deze palettes en lipsticks ūüôā

Ik kan niet wachten tot er nog eens een heerlijk zonnig weekend is, en ik gewoon de hele dag eens met al deze leuke spulletjes kan gaan spelen!

Make-up musthaves.nl haul

Mijn Inglot freedom system palette: review en swatches

Wishlist Interieurshopping