in ,

De leukste gratis kleurplaten

(Last Updated On: March 28, 2020)

Wil jij graag gratis kleurplaten downloaden? Nu veel van ons thuiszitten door de soft lockdown, quarantaine of omdat je helaas even werkloos bent door Covid-19 (coronavirus) gaan mensen steeds meer op zoek naar een hobby die niet te veel geld kost, ontspant en leuk is om te doen. Nu, ik kan je dan zelf ook van harte aanraden om te gaan kleuren! Niet alleen super ontspannend en leuk voor kinderen, maar ook fantastisch om te doen als volwassene!

Gratis kleurplaten online

Wat heb je nodig om te gaan kleuren?

Op zich hoef je helemaal geen duur materiaal aan te schaffen, met basic potloden kom je echt ook al wel ver!

Kleuren voor volwassenen

Ik kwam de onderstaande kleurplaten tegen en oh my god, ik ben enthousiast! Ik was zelf als kind echt helemaal gek op de strips van Elfquest dus deze wil ikzelf ook super graag gaan inkleuren, alleen nog eventjes tijd zien te vinden.

Je vindt de gratis kleurplaten van Elfquest hier

Deze zijn niet voor kinderen, maar cartoonist Jeroom heeft grappige kleurplaten online geplaatst.

Hou je van fantasy kleurplaten? Dan zijn de kleurplaten van Stephanie Law echt jouw ding!

gratis-kleurplaten
gratis-kleurplaten

Mandala kleurplaten

Deze verdienen hun eigen categorie, hoor! Je kan ook prachtige mandala kleurplaten downloaden op deze website. Het staat in het Spaans, maar klik op ‘descargar imagen’ (download de afbeelding) of op ‘descargar pdf’ (pdf downloaden).

Kleurplaten voor kinderen

Op de website van Crayola staan er ook tientamllen leuke gratis kleurplaten: van Disney, dieren, leuke plaatsen en steden tot het leren van cijfers en letters, het staat er allemaal. Heel erg de moeite waard!

 


.