in

De leukste goedkope maxi jurken onder de 50 euro

(Last Updated On: July 12, 2019)

In deze hete zomer heb ik mijn maxijurkjes al zo vaak gedragen! Heel vaak krijg je een scheve blik wanneer je een maxidress draagt als het kwik boven de 30 graden gaat, maar het is echt niet warmer dan een korte jurk.Deze goedkope maxijurken hebben soms korte mouwtjes zodat het een lekker frisse jurk blijf, maar als je goed tegen de warmte kan, kunnen langere mouwtjes zeker (en al helemaal als je voor wijde mouwen kiest).

Al deze maxijurken zijn onder de 50 euro!

Goedkope maxijurken

maxijurk-bloemenprintDeze prachtige jurk heeft een erg mooie snit, en ik vind de bloemenprint erg zomers zonder te oma-achtig te zijn. De jurk is mooi recht gesneden, wat altijd heel erg flatterend staat bij een maxidress. (Deze jurk shop je hier)

blauwe-maxijurkDeze prachtige blauwe maxijurk heeft een heel bijzondere print. Niet iedereen gaat deze print leuk vinden, maar als je gek bent van een blauwe jurk die best wat opvallend mag zijn, is dit zéker iets voor jou. Deze maxidress heeft geen mouwtjes dus is lekker fris. Deze maxi jurk heeft trouwens een enorm flatterende halslijn (een van mijn favoriete halslijnen).
(Deze jurk shop je hier)

groene-maxijurk

Hou je van printjes en een mooie Bardot-maxijurk of een off-shoulder maxijurk? Dan is dit echt iets voor jou! Er zitten verschillende tinten groen in deze jurk en de bardot-halslijn is ook ongelofelijk flatterend.
(Deze jurk shop je hier)

maxidress-met-printEn nog een prachtige maxijurk: deze jurk heeft een paisley-print in een donkerblauwe kleur en fijne wijde vleermuismouwtjes. Aka: ook al heeft deze jurk mouwen, je armen blijven lekker fris door het gewapper van de mouwtjes. (Deze jurk shop je hier)

tropische-maxijurkKies je in de zomer steevast voor een tropische look? Dan is deze tropische maxidress perfect! (Deze jurk shop je hier)

maxijurkZoek je een geklede jurk? Dan is deze geklede maxijurk zeker iets voor jou! Dit soort maxijurk kan gedragen worden op een bruiloft, receptie of een ander feestje. (Deze jurk shop je hier)

maxidress-kantAls je op zoek bent naar een sexy maxijurk, is deze gehaakte/kanten maxidress een leuke optie. (Deze jurk shop je hier)

bloemen-maxidressDol op bloemenjurkjes? Dan heb ik een leuke maxidress-versie gevonden! (Deze jurk shop je hier)

Written by admin