in

Goede voornemens nu ik 28 ben

(Last Updated On: July 4, 2015)

Blah, 28… sinds mijn 25e gaat het ineens veel te snel met dat ouder worden 🙂 Toegegeven, ik vind het vreselijk dat ik richting de 30 ga. Ik heb enkele voornemens gemaakt nu ik 28 ben:

 • mijn huid beter gaan verzorgen met betere producten
 • mijn haar blond houden (mijn eigen haarkleur) en weer laten groeien
 • mijn kledingkast goed uitmesten zodat ik alleen nog kleding heb die ik supergraag draag en mij goed past
 • enkele kilo’s afvallen… zeker sinds ik in het ziekenhuis heb gelegen met een ontstoken dikke darm, heb ik soms (als ik iets verkeerds eet)nog een opgezwollen buikje alsof ik enkele maanden zwanger ben en zijn er toch enkele kilo’s blijven plakken. Ik wil graag terug naar het gewicht dat ik had voor ik op mezelf ging wonen, dus moet ik er een kilo of 7 af zien te krijgen. Yikes!
 • meer sporten! (zie hierboven ;)) Ik ga al regelmatig salsa dansen (of rumba, of bachata), maar ik wil nog graag meer nieuwe dingen leren
 • leren programmeren. En nu echt, verdorie! 😀
 • Een betere make-upcollectie: minder, betere kwaliteit… geen dingen bijhouden waar ik niet 100% happy van word
 • Een kleuranalyse laten doen (een figuuranalyse heb ik al eens laten doen, echt heel erg de moeite waard! )
 • misschien weer avondschool gaan volgen: ik wil nu al enkele jaren weer dingen bijleren, maar het is met mijn werk nogal moeilijk om ‘s avonds lessen (dans- of andere) in te plannen omdat er best vaak doorgewerkt moet worden… en om dan iedere keer lessen te moeten cancellen, hm :s
 • vaker citytripjes etc doen: ik word onnozel van thuis zitten de laatste maanden, zeker in het weekend!
 • Misschien maar eens een poetsvrouw gaan zoeken: ik wil mijn vrije tijd niet meer kwijt zijn aan dat horrible huishouden, ik ben liever bezig met mijn websites 😉 Het valt me echt enorm op dat ik – sinds ik op mezelf woon – veel minder tijd aan mijn websites kan besteden omdat ik aan het poetsen ben. Bah. Begrijp me niet verkeerd, ik hou echt van een proper appartement… maar ik vind het echt irritant om én fulltime te werken, én dat huishouden te moeten doen en erna nog amper tijd te hebben voor dingen die ik graag doe. Dus… mijn perfectionisme en wantrouwen misschien maar eens opzij gaan zetten 😉

Written by admin