in

Festivalkapsels voor dames met lang haar

(Last Updated On: July 11, 2019)

Festivalkapsels: het festivalseizoen is volop aangebroken en sinds Coachella ben ik helemaal in de ban van wat meer bohémien festivalkapsels. Het is hét moment om te experimenteren met wat minder alledaagse kapsels omdat je er op een festival gewoon lekker mee wegkomt. Dus: maak je borst maar nat voor pastel haarkleuren, felle haarkleuren, allerlei leuke vlechtkapsels, boho kapsels, kapsels met sjaaltjes, kapsels met bloemenkronen, veren in je haar, leuke hoedjes, een prachtige zonnehoed,…

Festivalkapsels voor dames met lang haar

festivalkapsels-lang-haar-4

Festivals zijn voor wilde meiden met wilde haren! (MJTH via shutterstock) Deze look staat super met een bohemian bloemetjesjurk en een prachtige gouden neptattoo. Verzorg je lange, blonde haren trouwens extra goed in de zon met een UV-filter!

festivalkapsels-lang-haar-bloemenkroon

Festivalkapsels

Festivalkapsel voor lange haren – hier met een mooie bruine kleur haar (coka via shutterstock). Deze look maak je af met flink wat bronzer en highlighter

festivalkapsels-lang-haar

Prachtige festivalkapsels! Wat denken jullie van dit prachtige kapsel met lange haren en een prachtige bloemenkrans van echte bloemen.( Sunkids via shutterstock) Ook heel erg mooi is de combinatie met de kanten top die het geheel echt volledig bohemian maakt, I love it!

festivalkapsels-lange-haren-bloemen

Knalroze bloemenkrans en donkere bruine haarkleuren zijn een supermooie combinatie en oogmakeup (milla F via shutterstock)

festivalkapsels-lange-haren

Prachtige rose gouden haarkleur afgewerkt met een bloemenkrans (Canna obscura via shutterstock)

lang-haar-festivalkapsels

Rose gouden haarkleur en een bloemenkrans en prachtige rode lipstick (dasha romanova via shutterstock). Als er nu één kapsel is dat volledig festivalproof is, is dat een combinatie van een rose gouden haarkleur of een pastelroze haarkleur samen met een prachtige bloemenkrans. Combineer dit ook nog met een mooie felle lipstick, een prachtige soft smokey eye en misschien zelfs wel mooie gouden neptattoos.

En? Wat vinden jullie van deze prachtige kapsels? Zijn ze niet fenomenaal? Ik heb direct zin om naar Coachella te vertrekken als ik deze festivalkapsels zo zie, hahaha!