in

Last-minute feestkapsels en galakapsels voor kort haar: de mooiste korte kapsels

(Last Updated On: July 12, 2019)

Feestkapsels voor kort haar hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij verzamelden de snelste last-minute feestkapsels en galakapsels voor kort haar en korte kapsels zodat jij snel aan de slag kan met je korte haren. Een kleine tip: als je speldjes bij de hand hebt, goed kan vlechten, overweg kan met glitter in je haar en snel je haar kan opsteken, zit je helemaal goed voor deze kapseltips tijdens de feestdagen! Bekijk ook zeker onze mooie kerstkapsels , kerstkapsels voor lang haar en bijzondere kerstkapsels! Bekijk ook de feestkapsels voor lang haar en galakapsels voor lang haar. Geniet vooral mee van deze prachtige dameskapsels:

Feestkapsels voor kort haar: speldjes
korte-feestkapsels

Hoe kan je een kort kapsel tot een kort feestkapsel maken? Wel, een van de leukste tricks die je kan doen, is spelen met speldjes! Je weet wel, die speldjes die je altijd opnieuw moet kopen omdat ze mysterieus verdwijnen. Ga niet tuttig voor 1 speldje, maar maak een heel patroon met verschillende leuke kleine haarspeldjes (bobby pins). (bron)

Galakapsels en feestkapsels voor kort haar: glitter in je haar!

feestkapsel-glitter

Dit feestkapsel voor kort haar zagen we al bij de feestkapsels voor lang haar: glitter! Ook al je kort haar hebt, kan je zo supersnel een hele feestelijke en glam touch geven aan je korte kapsel. (bron)

Feestkapsels voor kort haar: opsteekkapsels

feestkapsels-middellang-haar

Nog een feestkapsel voor kort haar: dit galakapsel voor kort haar kan je makkelijk maken, het is een opsteekkapsel voor kort haar! Neem random plukjes haar en steek die op met speldjes (yes, alweer een kapsel met bobby pins!). Zorg ervoor dat je je korte haar heel rommelig opsteekt, dat zorgt ook ineens voor meer volume. (bron)

Versier je korte feestkapsel met een mooie speld

galakapsels-kort-haar

Nog een leuke manier om je feestkapsel voor korte kapsels nog dat tikje extra feestelijk te maken: versier je kapsel met een prachtige speld zoals de dame hieronder deed! Maar let op: het feestkapsel voor kort haar hieronder lijkt dan misschien wel heel snel, je bent toch best veel tijd kwijt aan het föhnen van je kapsel.  (bron)

Makkelijk kort galakapsel voor kort haar: de low bun

feestkapsels-kort-haar

Deze prachtige low bun is een waanzinnig mooi feestkapsel voor kort haar! Zeker als je een middellang kapsel hebt, is dit zeker een optie voor jou! Is je haarlengte toch te kort voor een echt low bun? Je kan altijd een low bun faken met speldjes en je haar vastzetten. (bron)

Korte feestkapsels: vlechtkapsels in kort haar

feestkapsel-korte-kapsels

Opsteekkapsels zijn altijd prachtige feestkapsels! Ook als feestkapsel voor kort haar kan dit zeker! Maak een mooie vlecht in je haar en zet het vast met een chique haarspeld. Bekijk hier nog veel meer vlechtkapsels! (bron)

Feestelijk kapsel voor kort haar: lekker wild

feestkapsel-kort-haar

Heb je mooi verzorgd haar? Kies dan voor een wilde, losse haarcoupe als feestkapsel voor kort haar. Heel simpel en je bent nog snel klaar ook! Maak je kapsel af met mooie oorbellen en laat je outfit of make-up opvallen. (bron)