in

Feestjurkje 2: budget bodycon jurk

(Last Updated On: July 11, 2019)

Mijn vorige feestjurk was een redelijk duur pin-up jurkje (but oh-so-worth it), dit keer laat ik jullie een budgetjurkje zien dat je bij New Look kan bestellen (of gewoon in de winkel kan gaan halen). Dit jurkje hadden ze vorig jaar ook, en toen had ik zoveel spijt dat ik het niet gekocht had.. dit jaar nam ik het dus snel mee. Ook de schoenen zijn van New Look, het tasje is van Primark. Allemaal very budget dus, want jurkjes die je toch maar heel sporadisch uit de kleerkast trekt, zijn best niet te duur (behalve mijn pin-upjurkjes. Ahum. Maar jullie begrijpen mijn punt vast wel? Ergens?). Het jurkje kost 24,99 euro, de schoenen ook.  feestjurken-2015-2014

feestjurkjes-2014-2015   Belle stond op pakweg 90% van mijn foto’s, ik had het pas door toen ik de foto’s aan het editen was, haha!   gouden-feestjurk   gouden-jurk-feestjurk budget-feestjurk-feestlook

Written by admin