in

Februari-doel: week 1

(Last Updated On: July 12, 2019)

Jullie konden in dit artikel al lezen dat ik in februari veel minder wou gaan uitgeven en meer zou willen sparen. Ik moet zeggen dat de eerste week eigenlijk erg goed ging! Wat heb ik deze week uitgegeven?

  • 600 euro huur
  • 100 euro naar mijn spaarrekening overgeschreven
  • 20,08 euro (nieuwe sokken – dringend nodig en nog wat potjes om eten mee naar mijn werk te kunnen nemen)
  • 9,52 aan boodschappen die ik niet met mijn e-maaltijdcheques mocht betalen (wasverzachter en zeep,…)
  • 40 euro aan iets gaan drinken en gaan ontbijten met moederlief
  • 16,97 bij Zara home omdat ik bestek wou om mee naar mijn werk te kunnen pakken (ik kocht hiervoor altijd maar plastic wegwerpbestek) en mijn set thuis niet wil gebruiken
  • 14,52 upgrade hosting websitefot

Er zitten natuurlijk wel wat kosten bij die ik had kunnen besparen, maarja… ik vind het goed zo 🙂 Ik heb de hele week eigen eten meegepakt naar mijn werk (en dat is heel wat als je weet dat wij een bedrijfsrestaurant hebben) en ben zelfs niets gaan halen om te snoepen ‘s avonds! Daarnaast heb ik ook veel kleding en tassen op tweedehandssites gezet en ondertussen zijn daar ook weer enkele dingen van verkocht! Goed bezig, al zeg ik het zelf 🙂

Written by admin