in

Favoriete Youtubefilmpjes du jour

(Last Updated On: July 12, 2019)

Enkele van mijn favoriete Youtubefilmpjes van de laatste tijd: ik heb gezorgd voor een leuke mix van fashionvideo’s, vlogs, lekkere recepten en meer! Veel plezier! Iedere vegetariër gaat je vertellen dat tofu klaarmaken eigenlijk echt niet zo erg is, als je maar weet hoé. Helemaal waar, maar ik heb het na jaren nooit volledig onder de knie gekregen. De volgende keer dat hier dus tofu op het menu staat, ga ik dit recept eens proberen!

Nog een Youtubefilmpje van dezelfde Youtuber… Ik ben best wel fan van haar geworden (zeker eenmaal ik eindelijk gewend was aan haar accent). Zij en haar vriend/man zijn erg minimalistisch, iets wat ik ergens ooit ook wel zou willen zijn. Ik kijk heel graag naar dit soort filmpjes, om vervolgens mijn appartement weer eens te declutteren Al maanden ben ik schandalig jaloers op de prachtig grijze lokken van Victoria van In The Frow… oh, en haar filmpjes zijn ook superleuk. Hier past ze de stuks die ze bij Asos besteld heeft. Het moeilijke voor mij is dat onze lichaamsvormen ontzettend verschillend zijn en ik dus heel erg moet oppassen! Maar haar stijl vind ik fantastisch! Tiffany D volg ik al jaren op Youtube: ze was een van de eerste beautyguru’s die ik ooit zelfs volgde. Nog steeds na al die jaren ben ik fan van haar, en het wordt er voor mij met de jaren alleen maar beter op. Zeker nu ze ook regelmatig vlogs online plaatst,vind ik haar video’s nog fijner. Ze leidt eigenlijk in vergelijking met andere vloggers een heel normaal leven: baby Olivia, haar man, hond en ze gaan vaak wat lekkers eten en boodschappen doen. Ik hou zelf niet zo van vloggers die alleen maar events etc laten zien, dus dit is perfect voor mij. Ik ben een beetje heel erg verliefd op deze ooglook! Jullie weten hoe gek ik ben op MakeupGeek (aka: Marlena) en de Makeupgeek oogschaduws… nu heeft ze er nog extra gemaakt van mijn favoriete formule: de foiled eyeshadows. Allemaal op de wishlist, zeg ik u!