in

Dupes voor de Urban Decay naked palettes

(Last Updated On: July 11, 2019)

Een van de grootste make-upsuccessen van de laatste jaren: de Urban Decay naked palettes. Natuurlijk zouden er kapers op de kust zijn na zo’n groot succes en zien we steeds meer dupes van deze Urban Decay palettes verschijnen. Zo heb je de MUA-palettes die het eerste en tweede naked palette nagemaakt hebben (hier zie je mijn vergelijking tussen het eerste Naked palette en het MUA palette):

Urban Decay naked palettes dupes:

1. De MUA palettes:

Het eerste en tweede Naked palette, daar kan je perfecte dupes van vinden bij het Kruidvat bij de MUA palettes. Naked 1: Undressed Naked 2: Undress me too Deze twee palettes heb ik zelf, en ik gebruik ze bijna iedere dag wel!

2. W7 palettes:

Ook enkele palettes van W7 zijn best wel goede dupes van de URban Decay palettes, ze kosten 7,99 euro en zijn hier te koop. Naked 1: W7 In the Buff Lightly toasted palette Naked 2: W7 in the Buff palette Naked 3: W7 In the Nude palette w7-make-up-in-the-buff-lightly-toasted-palette-dupe-urban-decay w7-make-up-in-the-buff-lightly-toasted-palette-urban-decay-dupe naked-3-dupe-w7-make-up-in-the-nude-palette-oogschaduw w7-make-up-in-the-nude-palette-oogschaduw-urban-decay-dupe-naked-3 w7-make-up-in-the-nude-palette-oogschaduw-naked-3-dupe w7-make-up-in-the-buff-eye-palette-oogschaduw w7-make-up-in-the-buff-eye-palette-oogschaduw-naked-palette-dupes w7-make-up-in-the-buff-eye-palette-oogschaduw-naked-palette-dupe

Make-up revolution palettes:

Naked 1: make-up revolution redemption palette iconic 1

Naked 2: Iconic 2

naked 3: Iconic 3 palette makeup-revolution-redemption-palette-iconic-3-naked-3-palette-dupe makeup-revolution-redemption-palette-iconic-2-naked-palette-2-dupe makeup-revolution-redemption-palette-iconic-1-naked-palette-dupes   Ik heb zelf het Iconic 3 palette (besteld in een hele grote shopping haul) en gebruik dat nu ontzettend veel! Ik vind het echt een aanrader, ze kosten maar 4,99 euro per stuk. Dat is bijna een tiende van de prijs van een écht Urban Decay palette. Nog enkele filmpjes: