in

Kapsels: de leukste kapsels voor voor dames en vrouwen

(Last Updated On: December 7, 2019)

Kapsels: deze kapsels worden de it-kapsels voor vrouwen. Ontdek in dit artikel de haarstijlen, dameskapsels, haarkleuren en haarsnits voor dit jaar! Hou je van lange kapsels, medium of halflange kapsels of korte kapsels? Dit kapseljaar heeft weer heel wat voor jou in petto!

Kapsels

De allereerste kapsels die gaan boomen: de lobkapsels (lange bobkapsels) en bobkapsels. Vooral als je interesse hebt in bobkapsels met een ombre haarkleur, zit je dit jaar goed! Leer ook zeker hoe je bobkapsels moet krullen, want de curly bobkapsels zijn helemaal een hit dit jaar. (Hier lees je hoe je een bobkapsel krult). Ook zien we nog veel balayage haarkleuren en balayage kapsels. De populairste kapsels dit komende jaar:

  • curly bobkapsels
  • bobkapsels met ombre haarkleur
  • kapsels in grijze haarkleuren
  • steile bobkapsels
  • bobkapsels met ombre
  • lange bobkapsels
  • lob kapsels

 

Onze favoriete stylingtools voor alle haarstijlen en kapsels

Chi steiltang:                       Chi curling wand:

chi-steiltangchi-curling-wand

 

Remington curling wand:                 L’oreal Steampod

remington-curling-wand-krultangloreal-steampod

 

 

Bobkapsels, lange bobkapsels en curly bobkapsels

Kapsels: dit is hét kapsel voor nu, een wavy bob/ curly bob kapsel-2017 De bob wordt tegenwoordig als een wavy bob gedragen en met een ombre haarkleur Een hitkapsel samen met een modetrend van deze winter, een camel winterjas

lange-gekrulde-bobkapsels Een prachtige gekrulde bob! lange-bob-kapsels Een bobkapsel staat altijd heel erg leuk met een opvallendere lipstick. lang-bobkapsel Maar de bobkapsels moeten zeker niet altijd wavy zijn, ook een mooi gesteilde bob blijft een prachtig kapsel!

bobkapsel-ombre Kapsels: ga zeker dit jaar voor een goed geknipte bob! Ook een lob of langere bob is hot

kapsels-ombre

kapsels-met-pony Ook heel erg mooi: combineer je bobkapsel (of zoals hier, lange bobkapsel) met een pony, staat prachtig!

kort-bobkapsels

korte-bob-2017

korte-bob

Een prachtige blonde bob! Een van mijn favoriete kapsels op dit moment… kapsels-ombre

Korte kapsels

Verbaast het je dat de korte kapsels nu ook bobkapsels zijn, maar dan korte bobkapsels? Of het zijn net korte kapsels met een mooie, vrouwelijke snit. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld veel kapsels zoals pixiecuts, geschoren korte kapsels, en kapsels met veel gel (wet hair), maar dit jaar mag het allemaal terug wat natuurlijker. kort-kapsel-zwart-haar

korte-kapsels

korte-bob-met-pony

korte-bob-2017 kort-bobkapsels

En… welkom terug, middenscheiding

Ohja, de middenscheiding is terug! Vonden wij eighties kids het op den duur verschrikkelijk dat onze moeders onze haren iedere keer weer in een middenscheiding deden (een schuine scheiding was zo veel cooler…), doen we het nu gewoon weer uit onszelf. Trends komen nu eenmaal terug om de paar decennia…

En dan… welk van deze kapsels kies je?

Weet jij al voor welk kapsel je gaat kiezen? Ik zit heel erg te popelen om nog eens naar de kapper te gaan, en mijn haar terug in een lob te laten knippen… en nu nog eens beslissen of ik dat met of zonder pony wil. Oh, dilemma’s! Zitten hier kapseltrends die jullie sowieso uit willen gaan testen? Laat het me zeker weten, ik ben erg benieuwd!!