in

Communiekapsels 2021: eerste communie kapsels en plechtige communie kapsels voor meisjes

(Last Updated On: January 30, 2021)

Op zoek naar een leuk eerste communiekapsel in 2021 voor meisjes? Of misschien zoek je eerder een kapsel om je plechtige communie  (vormsel) te doen. Je kan makkelijk zelf een leuk eerste communiekapsel of plechtige communie kapsel maken zonder dat je daarvoor speciaal naar de kapster moet.

Of je kan natuurlijk een van deze leuke kapsels gebruiken als inspiratie om mee te nemen naar de kapper.

Er is veel keuze: je kan kiezen voor opgestoken haren, losse haren met krullen, vlechtkapsels, een leuk haarbandje, een tiara, een bloem in het haar, een leuke diadeem of met leuke haarspeldjes. Kies ruim voor de communie zelf het kapsel uit, dan kan je er nog veel mee spelen en het goed leren stylen!

Eerste communie kapsels 2021: bloemetjes in het haar

communiekapsel-bloemenkrans

Wat een lieflijk communiekapsel: een kapsel met bloemen en een bloemenkrans met een witte jurk (Worytko Pawel via shutterstock.com)

communie-kapsels-voorbeelden

Schattig communiekapsel voor 2021 met een lieve bloemenkrans, en een witte jurk met open rug (AS photo studio via shutterstock.com)

communie-kapsels-bloemetjes

communiekapsels-2

Cute communiekapsels met een bloemetje om het af te maken! Wat een leuk meisjeskapsel is dit! Krul eerst je haren, maak een vlechtje ): een van de leukste communiekapsels in 2021.

communiekapsels-krullen

Een eerste communie kapsel is heel belangrijk, het bepaalt een groot deel van de hele look. Het zonnetje schijnt vaak als de eerste communicantjes hun communie doen: waarom dan niet gaan voor een leuke elfjeslook met bloemetjes en een leuk jurkje? Meisjes vinden het vaak erg leuk om bloemen of linten in hun haren te dragen, of heb je al eens aan parels gedacht?

Communie kapsels: krullen

communiekapsels-krullen

Lang kapsel: lang communiekapsel met mooie speldjes (freya photographer via shutterstock.com)

communiekapsels-krullen-meisjes

Wat een leuk communiekapsel, en heel tof afgewerkt met haar opvallende bril!  (MarcinK3333 via shutterstock.com)

communiekapsels

Een trend die je altijd ziet bij communie kapsels, zijn de krulletjes. (MarcinK3333 via shutterstock.com)

kapsels-voor-communie

communiekapsels

Je ziet vaak plechtige communicanten en eerste communicanten die naar de kapper geweest zijn om krullen in het haar te krijgen, maar eigenlijk kan je dat ook erg gemakkelijk zelf doen!

Communie kapsel: opsteekkapsels en los haar

communiekapsels-2

Wat heeft zij een prachtige communiejurk aan! Haar communiekapsel is heel simpel: lang, steil haar met een diadeempje. (Alena Romanovskaya via shutterstock.com)

Communiekapsel: vlechtjes en grote vlechten

communiekapsels-kort-haar

Een heel lief korter communiekapsel en leuke streepjesoutfit met bolero (Max Topchii)

eerste-communiekapsels

vlechten-communiekapsels-meisjes

meisjeskapsels-communie

communiekapsels-2019

communiekapsels-vlechtjes

communiekapsels-2020

eerste-communie-kapsels-3

Vlechtjes zijn ook weer een heel leuk alternatief om een leuk communiekapsel te maken: het kost niet veel tijd en is nog leuk om te doen! Vlechtjes zorgen voor een hele frisse uitstraling, als jouw meid van vlechtjes houdt is dit zeker een leuk idee! Vlechtkapsels blijven ook goed zitten de hele dag lang, en dat is zeker een voordeel!

Communiekapsel met diadeem

communiekapsels

Heel mooi communiekapsel met een diadeem en grove krullen, supercute witte jurk (MarcinK3333 via shutterstock.com)

communiekapsels-meisjes-lang-haar

communiekapsel met tiara en witte jurk (MarcinK3333 via shutterstock.com)

Maak een prinsessenkapsel voor je communie!

Prinsessen hebben soms een slechte reputatie tegenwoordig: dames die zich altijd maar moeten laten redden door prinsen op een wit paard. Nah, daar zijn we helemaal klaar mee, toch? Gelukkig zijn er tegenwoordig ook echt kick-ass prinsessen doe als rolmodellen kunnen dienen! Altijd al graag een prinsessenkapsel willen hebben? Je communie is de perfecte gelegenheid om dit kapsel eens te testen! Of je nu graag bloemetjes in je haar wilt, of een mooie vlechtkrans, misschien wel juwelen in je haar!

Leuke kapsels voor je communicant

Ben je er al uit welk kapsel de communicant gaat krijgen? Als je op voorhand goed weet welk kapsel je wilt laten proberen, kan je op voorhand naar de kapper gaan en al enkele kapselideetjes uittesten. Zo weten jullie al snel wat het ideale communicantenkapsel zal zijn. Wil je een kapsel dat op de dag zelf snel in elkaar gezet kan worden, of mag het wat langer duren? Met krulletjes, diadeem, bloemetjes,… er zijn zo veel opties in al die toffe kapsels voor meisjes!

Communiekapsels voor kort haar

Maar laat je niet ontmoedigen door alle lange communiekapsels hierboven! Je kan ook prachtige communiekapsels maken bij kort haar. Net zoals bij de communiekapsels voor lang haar, kan je ook spelen met een mooie diadeem, kleine krulletjes in je haar, toffe speldjes en misschien een mooie vlecht?

Communiekapsels zelf maken

Wil je graag helemaal zelf aan de slag en bij je kleine meid zelf de handen uit de mouwen te steken en zelf het eerste communiekapsel te maken? Dat kan helemaal perfect zelf! Op Youtube staan er talloze stap-voor-stap communiekapsels die je helemaal zelf kan maken.

Plechtige communiekapsels voor je vormsel

Ook voor je vormsel kan je mooie kapsels maken!