in

Catrice hd liquid coverage review en test

(Last Updated On: July 12, 2019)

Sinds enkele weken had mijn lokale Kruidvat ineens deze Catrice hd Liquid coverage foundation in stock en ik wou deze foundation heel graag voor jullie testen en reviewen. Ik ben jaar en dag fan van de Catrice foundations, zeker als ik op zoek ben naar een mattere foundation, al wil ik de laatste jaren vooral een ‘dewy’ foundation.

Catrice HD Liquid coverage foundation

catrice-liquid-coverage

Oeps… ik heb de verkeerde kleur uitgekozen, duidelijk! Ik ben spookjeswit en heb sowieso altijd de lichtste kleur nodig uit het assortiment.

Deze foundation heeft een pipetje, zo tof!!

Als je gek bent van mattere foundations, dan is deze foundation echt zeker iets voor jou. Hij smeert heel fijn uit, dekt mooi en blijft zeker een halve dag zitten. ‘s Avonds merkte ik wel dat mijn foundation niet zo mooi meer op mijn huid zat. Maar: ik raad hem echt aan om eens te proberen.

Als je wilt zien hoe ik met een veel te donkere foundation sta: ta-daaaaah:

catrice-liquid-coverage-foundation

catrice-liquid-coverage-review

Zeker op de tweede foto kan je zien dat dit duidelijk niet mijn foundationkleur is 😉 Maar goed, ik wou hem echt alsnog graag testen voor jullie. Voor mijn part een hele goede foundation als je een matte foundation zoekt, maar ik heb echt mijn hart verloren aan de Bourjois Healthy Mix en de bijhorende ‘glow’. Deze foundation is misschien toch wel een tikje te poederig voor mij. Ik koos trouwens kleur 030… what was I thinking! Ik die normaal bij wij ze van spreken voor 00001 Megaspookjeswit moet gaan 😀 Lol! Ach ja.. ik weet nog dat ik kleurtje 002 te rozig vond voor mijn huidskleur, en deze geligere kleur leek me wat meer te passen.