in

Mooie bartafels voor jouw interieur

(Last Updated On: May 6, 2021)

Een tafel is een belangrijk meubelstuk in een ruimte. Het betreft doorgaans een centrale plek in huis waar men samenkomt. Aan tafel wordt gegeten, gewerkt en gespeeld. Dat men steeds vaker voor een bartafel als eettafel kiest, is niet voor niets.

Een hoge tafel straalt gezelligheid uit en dat is precies wat dit belangrijke meubelstuk nodig heeft. Bartafels zijn tegenwoordig in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd een tafel te vinden die past bij jouw interieur.

bartafel
bartafel

Tafels met een uniek systeem

Waar vroeger het aanbod bartafels beperkt was, is dat tegenwoordig anders. Bij Njojbrandstore heb je de keuze uit allerlei verschillende bartafels. De uitstraling van elke tafel is anders. Hierdoor is er voor ieder interieur een passende tafel te verkrijgen. Wat al deze verschillende bartafels wel met elkaar gemeen hebben, is het bijzondere systeem. Elke tafel is voorzien van een uniek kliksysteem.

Dankzij dit onderscheidende kliksysteem is het mogelijk om de bartafels binnen één minuut in elkaar te zetten. Dit maakt de tafels heel flexibel. Wil je de tafel tijdelijk even opbergen omdat je ruimte nodig hebt? Geen probleem. Wil je op een mooie lentedag graag in de zon aan jouw bartafel werken? Ook dat is geen probleem. De tafel is namelijk gemakkelijk te verplaatsen.

Hoge tafels: functioneel en gezellig

Dat bartafels in steeds meer huishoudens zijn terug te zien, is uiteraard niet zomaar. Een hoge tafel staat centraal voor gezelligheid. Doordat alle tafels zijn voorzien van een uniek kliksysteem zijn ze ook nog eens multifunctioneel. Hierdoor kun jij jouw tafel gebruiken waar en wanneer jij dat wilt.

Tevens zijn de tafels verkrijgbaar in diverse unieke designs. Hierdoor wordt de tafel meer dan alleen een functioneel meubelstuk. Dankzij de stijlvolle uitstraling vormen de tafels echt een onderdeel van het interieur. Dat de bartafels in populariteit toenemen, is met de unieke vormgeving en optimale functionaliteit dus niet verwonderlijk.

Voor welke tafel kies jij?

Omdat een tafel een belangrijke centrale plek vormt in huis, is de vormgeving ervan belangrijk. Uiteraard moet de tafel in de basis functioneel zijn. Maar ook de uitstraling van de tafel is essentieel. De uitstraling van de tafel is namelijk heel bepalend voor de uitstraling van de gehele ruimte.

Gelukkig zijn er bartafels in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kun je toch geen bartafel vinden die precies voldoet aan jouw wensenlijstje? Stel dan zelf jouw tafel samen! Van de kleur en het formaat van het blad tot het onderstel; je kunt het allemaal zelf vormgeven. Op deze manier kun je geheel naar wens jouw perfecte tafel zelf samenstellen.