in

Is Anastasia Beverly Hills Subculture palette een flop? Modern Renaissance is beter?

(Last Updated On: August 2, 2017)

Ohjee, het Anastasia Beverly Hills Subculture palette is nog maar nét uit en het zorgt voor véél drama op Youtube! Hebben jullie al iets van dat drama meegekregen? Ik verschiet er zelf echt heel erg van, ik dacht dat ABH een goed merk was, maar dat blijkt nu met dit palette niet zo te zijn. Echt bizar, want er zijn heel veel mensen echt fan van het merk omdat de kwaliteit zo goed is. Wat is er dan misgelopen met het Subculture palette?

Anastasia Beverly Hills Subculture palette

anastasia-beverly-hills-subculture-palette-online-kopen

Weet je nog dat Anastasia Beverly Hills uitkwam met het Modern Renaissance palette? Het was al snel hun allergrootste hit, na het Maria palette, en was wekenlang zelfs uitverkocht. De meeste vrouwen kochten het palette, en ook op Instagram was het een grote hit. Toen het nieuws uitlekte dat er een nieuw palette van Anastasia Beverly Hills in de maak was, ontplofte het internet dus ook een klein beetje.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette: de opvolger

anastasia-modern-renaissance-palette-online-kopen

Helaas was het Modern Renaissance palette zo’n hit, dat alle verwachtingen voor het gloednieuwe palette énorm hoog lagen. Volgens mij is dat toch ook zeker een van de redenen dat mensen nu zo ontevreden zijn over het Subculture palette.

Daarnaast blijkt dat de ingrediëntenlijst ook best wel anders in dan van hun normale paletten. Talk is nu het allereerste ingrediënt, wat wilt zeggen dat dat het hoofdbestanddeel is van de oogschaduwen. En laat talk nu heel poederig zijn: de meest gehoorde klacht is dat de ooschaduwen in het Subculture palette veel te zacht zijn en énorm afbrokkelen. Een hoop fall-out van oogschaduw in zo’n duur palette, da’s natuurlijk helemaal niet fijn.

Persoonlijk vind ik het wel jammer: Anastasia Beverly Hills is een cruelty free merk dat veel dierproefvrije make-up uitbrengt, vaak zelfs vegan. Ik was zelfs aan het overwegen om dit palette te kopen omdat het koelere kleuren zijn en ik niet zo gek ben op de warme kleuren uit het Modern Renaissance palette.

Subculture palette Youtube drama?

Youtuber Alissa Ashley maakte een video waarin ze van de eerste keer pan raakte, en toen stond de beautywereld op zijn kop. De formule is blijkbaar helemaal anders én de kleuren blenden niet goed (of blenden helemaal in een andere kleur zoals Jeffree Star ontdekte). Wat denken jullie, zouden jullie dit Subculture palette nog kopen? Je kan het Anastasia Beverly Hills Subculture palette in ieder geval al kopen op Beautybay als je zou willen!

Als ik jullie een kleine tip mag geven: deze kleuren kan je ook makkelijk vinden in het assortiment van MakeupGeek (ik heb zelf al enkele van deze kleuren) en die zijn perfect gepigmenteerd, lang niet zo poederig én ook nog eens dierproefvrij en vegan!