De mooiste MAC palettes van Youtubers

Noem me raar, maar ik kan heel kalm worden door naar make-upfilmpjes te kijken… en dan het liefst van al nog stashfilmpjes of filmpjes met oogschaduwpalette! Sinds ik ineens heel erg into M.A.C ben, zit ik dus ook te kijken naar hun oogschaduw.

In 2010 had ik al een samengesteld MAC palette, maar op den duur heb ik alles toch verkocht: ik had veel kleuren die ik niet vaak gebruikte of die gewoon niet zo mooi stonden bij mezelf. De enige kleur die ik gehouden heb, is Satin Taupe. Nu, zes jaar later, begin ik toch veel meer into zelf samengestelde oogschaduwpalettes te geraken en wil ik liever zelf kiezen wat er in mijn oogschaduwpalettes zit. Het is heel fijn dat ondertussen ook goede camera’s en belichting gebruikt worden in Youtubefilmpjes, zo krijg je een veel beter beeld van de oogschaduw en de swatches. In de MAC-winkels zelf vallen de oogschaduws die je daar kan testen, altijd flink tegen – vind ik. Misschien omdat ze al zo oud zijn? Maar daar krijg ik vaak maar heel erg weinig pigment of lijkt de kleur ineens heel anders dan ik overal op internet zag. Hetzelfde had ik vorig jaar met mijn blushes toen ik mijn blushpalette ging samenstellen!

Maar dus: voor ik iets koop, kijk ik graag wat Youtubefilmpjes om te bekijken welke kleuren nu echt de moeite zijn, en welke pure hype zijn. Qua neutrale tinten zie ik steevast dezelfde kleuren terugkomen, dus daar ga ik maar eens voor beginnen sparen!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.